assortiment

Op onze website willen wij u informeren over ons assortiment; harde of zachte vloerbedekking, onze nieuwste collectie vitrage, zonwering in vele varianten en een keur aan andere woningstoffen en accessoires. Alle werk wordt zelf ingemeten, afgeleverd en gemonteerd met onze eigen, deskundige stoffeerders. Het brede assortiment geeft de nieuwste collecties te zien, variërend van klassiek, trendy tot chique, stijlvol en romantisch.
Wonen in een sfeervol interieur geeft je een goed gevoel. Om dit te realiseren hebben wij een aantal gerenommeerde merken in onze collectie o.a: gordijnen van ADO, vloeren van Bonaparte, Parade, Desso, Forbo en Quick Step laminaat vloeren. Raambekleding en binnenzonwering van Luxaflex en Velux. Ook voor slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. In onze slaapafdeling hebben wij de meest voorkomende systemen staan, zodat u met het juiste advies weer gerust gaat slapen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of nog beter: kom eens een kijkje nemen in onze ruime showroom!

merken bij Gouders Woninginrichting te Vaals

Gouders Woninginrichting Vaals

 
Seffenterstraat 35
6291 GB Vaals
 
Tel.  +31 (0)43 - 3061631
 
Fax. +31 (0)43 - 3064090
 
info@gouderswoninginrichting.nl
 
dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur
  zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

routebeschrijving